Hong Kong Epe
     Over Ons

Over Ons

Sinds 1988 doen wij ons best u zo goed mogelijk in dienst te zijn van onze Chinees Indisch gerechten uit onze keuken. Kenmerkend voor de Aziatische keuken zijn de verse ingredienten die worden gebruikt, de manier van bereiding en de kwaliteit die hiermee tot stand komt. Kwaliteit staat voorop en daarom streven wij ernaar om onze gerechten keer op keer te verfijnen en te verbeteren.

Onze restaurant is gelegen in het hartje centrum van Epe en eenvourdig te vinden is. Naast de gerechten te nuttigen in onze restaurant, kan het ook worden meengenomen of worden bezorgd. Om de wachttijd te bepreken wordt u geadviseerd uw bestelling via telefoon te plaatsen. Daarnaast kunt u ook telefonisch uw bestelling doorgeven voor bezorging. Deze wordt na bereiding zo spoedig bij uw thuis gebracht.

Ook kunt u bij ons terecht voor catering. De gerechten worden in chafing dishes geserveerd, zodat de maaltijd goed warm blijven. De catering kan naar wens worden samengesteld met u. Hiervoor dient u bij ons restaurant langs te komen en bespreken wat de mogelijkheden er zijn.

Hopelijk kunt u alle benodigde vinden op deze website en hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Lai Sing Wong & Chee Wai Lee, uw gastvrouw en gastheer/chefkok
Over Ons     
Copyright © 2005 - 2018 Chinees Indisch Restaurant Hong Kong, alle rechten voorbehouden.